Diensten

Schrijven

Op zoek naar iemand die jou van een aansprekende tekst kan voorzien? Ik sta voor je klaar! Ik heb ervaring met teksten van bijna elk formaat en kan schrijven voor vele doelgroepen. Van zakelijke websiteteksten tot de uitnodigingen voor je verjaardagsfeest, ik help je graag aan de juiste woorden.

Copywriting

Wil jij jouw toekomstige klanten overtuigen van de waarde van jouw dienst of product? De teksten waarmee jij je profileert zijn een heel belangrijk deel van je visitekaartje. Een goede, wervende tekst kan het verschil maken! Ik schrijf  graag de tekst die jouw potentiële klanten over de streep trekt.

Redigeren

Heb je zelf een tekst geschreven, maar loopt-ie toch niet helemaal lekker? Ik kijk graag met je mee en voorzie je vervolgens van nuttig advies over de opbouw en structuur van je tekst.

Corrigeren

Ben je inhoudelijk sterk, maar heeft je tekst nog wat puntjes op de i nodig? Ik neem je tekst met alle liefde door om alle spel-, taal- en interpunctiefoutjes eruit te halen.

Scripties

Als student heb je je handen vol aan je scriptie. Nadat je zelf je document een hondertal keren hebt gelezen, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Ik help je graag om de laatste foutjes nog even uit je tekst te halen voordat je je meesterwerk inlevert. Is de afronding niet het probleem, maar juist de start? Ik denk graag met je mee over je schrijfplan.